Primary menu

Voetbalquiz: Sterrenbeelden

quizsterrenbeeldU heeft waarschijnlijk een lastige dag op het werk. Vermijd collega’s en je komt de dag schadevrij door. Op het gebied van relaties gaat het wellicht een stuk beter. Wacht niet af, maar neem initiatief en het kan een hele speciale dag voor u worden. En maak deze quiz natuurlijk! U begrijpt, het thema van deze quiz is Sterrenbeelden. Succes!

1. Tweelingen. Met dit sterrenbeeld begint deze quiz. Als je het over een tweeling hebt, gaat het al snel over Frank en Ronald de Boer. De tweeling werd geboren in Hoorn. Bij welke amateurclub begonnen de broertjes De Boer met voetballen?

2. Welke speler had de bijnaam ‘de stier van de Bosporus’?

3. De beste sportquote aller tijden komt van Peter Crouch. Hij antwoordde op de vraag wat hij zou zijn als hij geen profvoetballer was quizwatermangeweest met ‘waarschijnlijk maagd’. Crouch heeft een prachtige vriendin overigens. Google maar eens op ‘Abbey Clancy’. Maar genoeg over het privéleven van de boomlange spits. Bij welke club vertoond hij op dit moment zijn kunsten?

4. Boy Waterman mag in deze quiz natuurlijk niet ontbreken. Hij speelde bij sc Heerenveen, ADO den Haag en De Graafschap. Welke andere speler kwam in de afgelopen vijftien jaar voor deze drie clubs uit?

5. Vissen: Bij welk club speelden zowel Hans Visser en Marcel van der Net?

TOON DE ANTWOORDEN

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes