Primary menu

Voetbalquiz organiseren?


Wil je een voetbalquiz organiseren? Dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van voetbalquizzen voor voetbalclubs, cafés, bedrijven en organisaties.

Er zijn twee oplossingen die we aanbieden:

Compleet Voetbalquizpakket1. Een compleet voetbalquizpakket (vragen, spelregels, antwoordformulieren etc.) waarmee je helemaal klaar bent om een voetbalquiz te organiseren. Alleen de presentatie van de quiz doe je zelf. Prijs: slechts 49,95 euro. Bekijk ons aanbod in de webshop. Betaling: iDeal of per factuur.

2.  Een compleet verzorgde voetbalquiz. Hierbij nemen wij de gehele voetbalquiz voor onze rekening en presenteren we deze met een of twee quizmasters. Je hoeft alleen een locatie te regelen. De prijs van de compleet verzorgde voetbalquiz hangt af van lengte, duur en locatie maar reken op 250 tot 400 euro afhankelijk van je wensen. Neem contact met ons op voor een precieze prijsopgave. (bekijk hier onze referenties).

Interesse om een voetbalquiz te kopen of ons in te huren? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of via het contactformulier.

Neem contact met ons op 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes