Primary menu

Referenties

Naast een dagelijkse voetbalquiz op onze site organiseren wij geregeld voetbalquizzen bij voetbalclubs, kroegen en cafés door het gehele land. Hieronder enkele referenties van voetbalclubs waar wij in het verleden een voetbalquiz hebben georganiseerd. Ook interesse in een professioneel georganiseerde voetbalquiz op locatie? Neem dan contact met ons op.

Velocitas 1897
“De quiz die Voetbalquizmasters voor ons maakte was precies zoals wij dat wilden. Ze zorgden voor vragen van alle niveaus en speelden zelfs in op onze club. Dat was mooi, want op die manier kon iemand als onze materiaalman die verder weinig voetbal kennis heeft, ook meedoen. Het was een heerlijke avond op de club met een volle kantine.”
Jorrit Rodenhuis – Velocitas 1897

G.S.V.V. The Knickerbockers
“Voetbalquizmasters heeft al meerdere keren een voetbalquiz bij onze club georganiseerd: Iedere keer van een zeer hoge kwaliteit met vragen voor iedere kennisniveau, vol humor en een goed gevulde kantine als gevolg. Een absolute aanrader.”
Arnoud van de Vaart – GSVV The Knickerbockers

WV-HEDW Amsterdam
WVHEDW Logo“Voetbalquizmasters organiseert al enkele jaren bij ons de voetbalquiz in de kantine (en ook tijdens de trainingskamp van de selectie) en het is iedere keer een groot feest. Een volle kantine, mooie vragen en een zeer spannende strijd om de titel Voetbalkenners van WV-HEDW.”
Pieter Riedstra – WV-HEDW Amsterdam

DES Nijverdal
DES Nijverdal Logo“Voetbalquizmasters organiseerde bij onze club de eerste editie van het Twents Voetbalquiz Kampioenschap. Zowel de organisatie, communicatie en uiteindelijke uitvoering en presentatie waren geweldig. We waren blij verrast. Eén ding is zeker, de 2e editie staat bij ons op de activiteitenkalender voor volgend jaar.”
Bastiaan Piksen, v.v. DES

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes