Selecteer een pagina

Na vier succesvolle edities van het Gronings Voetbalquizkampioenschap, vieren we dit jaar ons eerste lustrum. En zoals een jubileum betaamt, wordt het een speciale editie! Dit jaar vindt het kampioenschap namelijk op een unieke locatie plaats, namelijk in de ‘Groene Kathedraal’ oftewel het Noordlease Stadion van FC Groningen. Op vrijdagavond 16 juni zal de plek waar Luís Suarez, Erik Nevland en Paul Matthijs ooit schitterden, het decor zijn van de strijd om het Gronings Voetbalquizkampioenschap.

Teams van maximaal vijf personen kunnen zich mengen in de strijd en het kampioenschap is open voor iedereen, dus ook niet-Groningers en de mindere voetbalkenners zijn van harte welkom. Want zoals eerdere edities bewezen, is de avond niet alleen vermakelijk voor de voetbalautisten onder ons, maar ook zeker voor de amateurs die plezier beleven aan een gezellige avond met voetbal en een biertje.

Geef je vanaf nu op en maak kans op de felbegeerde wisselbokaal! Opgeven kan eenvoudig via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar groningen@voetbalquizmasters.nl. Uiteraard kan hier op de site de komende weken volop worden geoefend voor het kampioenschap.

Praktische info

Wanneer? Vrijdagavond 16 juni
Waar? Noordlease Stadion
Hoe laat? Inloop vanaf 20:00 uur. Aanvang quiz 20:30 uur
Kosten? €15,- per team
Opgeven? Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar groningen@voetbalquizmasters.nl.

 

Opgeven Gronings Voetbalquizkampioenschap 2017

[contact-form-7 id=”7454″ title=”Aanmelden Kampioenschap”]