Selecteer een pagina

De zesde editie van het Twents Voetbalquizkampioenschap vindt op vrijdagavond 26 januari 2018 plaats in de kantine van v.v. DES te Nijverdal. De eerste vijf edities waren een groot succes met ieder jaar bijna 150 deelnemers die strijden om de titel ‘Grootste voetbalkenners van Twente’. Naast meerdere teams van de gastheer van de avond, voetbalvereniging DES, doen er teams met deelnemers uit heel Twente en (ver) daarbuiten mee aan deze strijd.

In 2013 won Team Sjaak Polak (bestaande uit Fox Sports-commentator Mark van Rijswijk, Carlos Starink, Tijs Takkenberg, Martin Vos en Gerben Kwint). In 2014 ging de eer naar Team Sassuolo (bestaande uit Mark de Boer, Sander de Boer, Kris van der Aar, Dennis Prinsen en Thijs Iliohan). Zowel in 2015 als 2016 won Team Paul Bosvelt bestaande uit Carlos Starink, Bas Schreurs, Roderick Smal, Kees van Gent en Mark van Rijswijk en vorig jaar won Team Sassuolo weer.

Komend jaar verwachten we wederom een felle strijd en een volle bak. Strijd ook mee en geef je nu snel op voor het Twents Voetbalquizkampioenschap 2018 en maak kans op de felbegeerde titel en bokaal.

Er is plek voor maximaal 30 teams dus meld je snel aan want de afgelopen twee edities zaten we helemaal vol.

Info op een rij

Wanneer? Vrijdagavond 26 januari 2018
Waar? Kantine v.v. DES in Nijverdal (Duivecatelaan 10)
Hoe laat? Inloop vanaf 19.30 uur. Quiz begint om 20.00 uur en eindigt rond 23.00 uur
Hoeveel deelnemers per team? De deelnemende teams mogen uit maximaal 5 deelnemers bestaan
Kosten? Slechts 2 euro per deelnemer, betalen kan op de avond zelf.
Alleen voor Tukkers? Nee, zeker niet. Iedereen kan meedoen. Graag zelfs.
Opgeven? Vul onderstaande contactformulier in (teamnaam kan je altijd nog aanpassen) of Stuur een mail naar twente@voetbalquizmasters.nl. Je ontvangt dan een bevestiging van je deelname + meer info.

Geef je nu op

[contact-form-7 id=”7454″ title=”Aanmelden Kampioenschap”]